Abonneren

‘OP DE WERF’ informeert en inspireert de lezer, met reportages over actuele bouw- en infraprojecten en geeft inzicht in de toonaangevende bedrijven en toeleveranciers. Er wordt ook ingegaan op specifieke onderwerpen als ‘Sleutel op de deur, Isolatie & Luchtdichtheid, Daken & Gevels, Vloeren & Tegels, Schrijnwerk & Interieurbouw, Grond/Weg/Waterbouw, Stukadoors, Afbouw & Afwerking, Schilderwerk & Decoratie, HVAC installatie en de Houtverwerkende sector.

‘OP DE WERF’ is in de voorbije jaren een tijdschrift van formaat geworden, dat zijn nut en functie in de markt inmiddels volop bewezen heeft. ‘OP DE WERF’ staat zoals de naam al aangeeft helemaal in het teken van de utiliteitsbouw in al haar facetten en dat zijn er tegenwoordig heel wat.

Architecten, projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten, overheidsinstellingen en opdrachtgevers uit West-Vlaanderen komen aan het woord, naast andere belangrijke informatie zoals actuele projecten, innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid, techniek, regelgeving en overige zaken. Laat u vijf keer per jaar informeren en vooral inspireren.


Ontvang 5x per jaar ‘OP DE WERF’ voor 54 euro per jaar exclusief BTW.

IBAN BE33 3631 9320 5246
BIC BBRUBEBB
Bank ING

t.n.v. Louwers Mediagroep BVBA, o.v.v. ‘OP DE WERF’ magazine

Informatie over abonnementen:

info@louwersmediagroep.be

Tel. +32 50 36 81 70


Vul hieronder je gegevens in voor een proefexemplaar of abonnement

Ik wil graag een:

Adreswijzigingen

Schriftelijk ten minste drie weken voor verhuizing.

 

Opzeggingen

Twee maanden voor het verstrijken van de abonnementsperiode.