01:20
23-01-2020

Compagnon de route voor de bouwsector

Liantis is een dienstengroep waar ondernemers terecht kunnen voor al hun mensenzaken: van voor de start, tot na de finish. Zo willen we een trouwe partner zijn voor ondernemende mensen. Dankzij onze expertise binnen de bouwsector, zijn we ook voor bouwondernemers dé compagnon de route.

Van voor de start, tot na de finish

Liantis is een unieke speler in dit land omdat de dienstengroep een brede, geïntegreerde dienstverlening aanbiedt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van de 60 locaties in ons land.

Persoonlijk én online

Ook online creëerden we één platform voor al onze diensten: My Liantis. Daar kunnen ondernemers terecht om een totaalbeeld te krijgen van hun hr-beleid. Vroeger was het zo dat je als klant op verschillende platformen moest aanloggen, maar dat is absoluut verleden tijd. Dankzij je persoonlijk profiel krijg je als ondernemer bovendien ook oplossingen, nieuws en tips voorgeschoteld die afgestemd zijn op jouw uitdagingen.

Expertise binnen de bouwsector

We mogen al enkele duizenden werkgevers uit de bouwsector tot onze klanten rekenen. Dat hoeft ook niet te verbazen: Liantis doet er alles aan om dé uitgelezen hr-partner te zijn voor de bouw. Een greep uit ons specifieke aanbod:
• We zetten onze kennis van de sector om in concreet advies voor jouw onderneming.
• We berekenen de mobiliteitsvergoedingen voor je medewerkers.
• We informeren je uitgebreid over de bv-vrijstelling ‘werken op werven in onroerende staat’ en zorgen voor een goede toepassing ervan.
• We begeleiden je graag bij de voorbereiding van sociale inspecties.
• We simuleren de loonkosten bij nieuwe aanwervingen.
• …

 

Bovendien staan er altijd klantenadviseurs voor je klaar die gespecialiseerd zijn in de bouwsector en de vaak complexe materie. Denk maar aan de overurenregeling.

Extra helpende handen

Soms voel je als werkgever dat je het niet meer alleen of met je huidig aantal medewerkers kan bolwerken. Dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd voor een extra paar helpende handen. Maar mogelijk zit je nog met veel vragen. Want hoeveel kost een nieuwe aanwerving precies? En wat met pakweg de collectieve vakantie? Liantis staat je graag bij met advies over de baremalonen, een marktconform verloningspakket én de vele steunmaatregelen waar je een beroep op kan doen. Bovendien ondersteunen we je ook bij de drukke periodes en de manieren waarop je jouw arbeiders dan flexibel kan inzetten.

Tekst Liantis    |    Beeld Skinn Branding Agency

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom de bouw en infra in West-Vlaanderen!

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Bouwsector , Dienstengroep , Liantis

Op de Werf partners