Bouwunie

De sectororganisatie in de bouw voor 8.000 bouwbedrijven


Iedere dag leveren zelfstandigen en kmo-bouwbedrijven de beste kwaliteit af. Maar ze worstelen met administratieve rompslomp en oneerlijke concurrentie. Ze zijn akkoord met duidelijke spelregels, maar dan wel voor iedereen. Bouwunie beschermt samen met Unizo de rechten en de belangen van het kmo-bouwbedrijf en de zelfstandige. Met dossierkennis en overtuigingskracht. De stem van het bouwbedrijf, van de Dorpstraat tot in de Wetstraat.

Met sterk advies, informatie en administratieve ondersteuning

Bouwunie-leden zijn geïnformeerde bouwondernemers. We investeren continu in een sterk expertenteam waar de leden dagelijks bij te rade kunnen gaan. Met publicaties als Bouwnieuws, Bouwmemo’s, pockets en een uitgebouwde website houden Bouwunie-leden de vinger aan de pols. Met diensten als de Bouwunie Legal Scan, Borgstellingskas, Grondwijzer en Dienst Erkenningen maken we het onze leden makkelijker.
Een netwerk van zelfstandigen en werkgevers in de bouw dat voorsprong geeft

Bouwunie, dat is een stevig aanbod van infosessies, cursussen en events. Bouwunie-leden nemen er gratis aan deel of voor een bodemprijs. Zo versterken ze hun netwerk, leggen ze contacten en voelen ze meer dan ooit dat ze er niet alleen voor staan.

>> Meer weten over Bouwunie?

Bouwunie

Bezoekadres:
Maria-Theresialaan 35
1800 Vilvoorde
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Maria-Theresialaan 35, 1800 Vilvoorde
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Bouwunie

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Bouwunie. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.