Defraeye Bob

STEUNEND OP TRADITIE, MET OOG VOOR VERNIEUWING

Wie Bob Defraeye zegt, zegt chape. Zoveel is duidelijk. Bob Defraeye is in West- en Oost- Vlaanderen een klassieker op het vlak van chape en vloerisolatie. Het bedrijf werd 25 jaar geleden opgestart, u kan met andere woorden rekenen op heel wat opgebouwde ervaring en know-how. We zijn ook al jaren gekend voor onze kwaliteit en service.

We gaan al jaren mee, maar dat betekent niet dat we oude rotten zijn. Onze blik is op de toekomst gericht: De nieuwste producten en technieken volgen we van dichtbij en indien uitgetest en goedgekeurd nemen we ze op in ons aanbod.

GAMMA

Bob Defraeye werkt zowel voor bouwfirma’s als voor particulieren. Wij leveren traditionele chape, al dan niet gewapend met netten, polypropyleenvezels of vezelcompound graniet, maar ook sneldrogende chape, en hellingschape.

Ook voor thermische en akoestische vloerisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Er is schuimbetongespoten polyurethaanschuim (PUR) en Star Beads isolatiemortel. Bouwt u een appartement of kantoor? Dan voorkomen wij geluidshinder door het gebruik van verschillende soorten geluidsisolatie.

De juiste combinatie van het soort chapethermische of akoestische isolatie hangt van verschillende factoren af: Is het nieuwbouw of renovatie? Is er vloerverwarming? Welke afwerkingsvloer komt er? Voer voor vakmannen dus. Wij adviseren u graag bij kiezen van de juiste isolatie.

SERVICE ALS TROEF

Kwaliteit is een troef, service een andere. Negen vrachtwagens en 24 werknemers zorgen ervoor dat alles perfect en op tijd bij u wordt geleverd.

Defraeye Bob

Bezoekadres:
Kleine Dries 8
8600 Diksmuide
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Kleine Dries 8, 8600 Diksmuide
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Defraeye Bob

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Defraeye Bob. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.