Magazines / nr 56

nr 56

Een nieuw jaar, een nieuwe start

Reeds 14 jaar kunt u via ‘Op de Werf’ alle nieuwtjes volgen over belangrijke werven en bouwprojecten in West-Vlaanderen. Zoals gebruikelijk gaat de start van een nieuw jaar gepaard met goede voornemens. Ons voornemen is om ‘Op de Werf’ nog relevanter te maken, nog meer achtergrondduiding te geven en nog korter op de bal te spelen. Ook willen we volop inzetten op de online versie van het magazine.

Om deze objectieven te kunnen halen, heeft Bouwunie West-Vlaanderen, initiator van ‘Op de Werf’, beslist om voortaan met Louwers Mediagroep in zee te gaan. De ruime portfolio met talrijke gespecialiseerde, bouwgerelateerde magazines en hun ervaring met online platformen is daar zeker niet vreemd aan.

Alle kennis, ervaring en slagkracht wordt in de weegschaal geworpen om verder te bouwen aan het succesverhaal van ‘Op de Werf’. Magalie Six blijft uw vertrouwde contactpersoon voor alles wat inhoud en redactie aanbelangt. Magalie wordt hierin bijgestaan door Lisa Gyselinck die de coördinatie en administratie van het magazine in goede banen leidt.

We namen alvast voor deze editie een kijkje op enkele belangrijke werven en lieten architecten, aannemers, onderaannnemers en bouwheren uitgebreid aan het woord. Zo verneemt u alles over de meest spraakmakende bouwprojecten in de provincie en nog veel meer.

We wensen u alvast veel leesplezier en nieuwe, verhelderende inzichten toe, evenals een schitterende start van het nieuwe jaar.

Vincent Decruyenaere,
provinciaal secretaris Bouwunie West-Vlaanderen

Jan Coussement,
provinciaal voorzitter Bouwunie West-Vlaanderen

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: