Franki Foundations

Met meer dan 100 jaar ervaring en knowhow staat Franki Foundations wereldwijd bekend als expert in diepfunderingstechnieken.

Het bedrijf is sinds vele jaren marktleider in België. Het heeft dochterondernemingen in Nederland (Franki Grondtechnieken), Frankrijk (Atlas Fondations) en het Verenigd Koninkrijk (Franki Foundations UK, Able Piling en Martello Piling). We zijn ook actief in de rest van de wereld, o.a. in het Groothertogdom Luxemburg en in de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 2008 maakt Franki Foundations deel uit van het internationale bedrijf BESIX Group.

Franki Foundations Group behaalt jaarresultaten van meer dan 140 miljoen euro. Het heeft meer dan 500 werknemers die jaarlijks op gemiddeld 600 projecten werken, met behulp van een polyvalent machinepark dat bestaat uit meer dan 110 machines. Franki Foundations kan gespecialiseerde kennis aanbieden van 45 funderingstechnieken.

We hebben alles in huis om een gericht antwoord te formuleren op uw specifieke vraag. Gelet op onze kennis en knowhow, kunnen we hulp bieden bij de studie, de ondersteuning, de uitvoering en de realisatie van uw project: paalfunderingen, kerende wanden, inkuiping van vervuilde sites, grondverbetering, injectiewerken, renovatie van bestaande funderingen, en coördinatie van aanverwante activiteiten.

Franki Foundations treedt op als betrouwbare partner voor uw funderingswerken maar ook als algemene aannemer die complexe realisaties aflevert die aan de hoogste standaarden inzake ontwerp, kwaliteit en veiligheid voldoen.

Deze diversificatie verzekert aanhoudende groei voor Franki Foundations, die haar positie in de top 10 van Europese funderingsspecialisten almaar versterkt.

Franki Foundations

Bezoekadres:
Avenue Edgard Frankignoul 2
1480 Saintes
Array
(
)
×

Stel een vraag aan Franki Foundations

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Franki Foundations. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.