Govaere

Govaere is een bouwonderneming die uit passie en gedrevenheid is ontstaan en die aanpak al vier generaties lang overdraagt en toepast. In 1921 startte overgrootvader Leon met een eenmanszaak, anno 2019 is Govaere NV uitgegroeid tot een gewaardeerde partner bij bouwprojecten over heel Vlaanderen. Die persoonlijke betrokkenheid maakt van Govaere een specialist met zowel een grote technische knowhow als een transparante en degelijke aanpak. Als familiebedrijf leveren wij de unieke combinatie van kwaliteit en vertrouwen.

Het werkterrein van Govaere strekt zich uit van appartementen tot kantoor-, openbare- en utiliteitsgebouwen. Door ons team getrainde vakmensen en capabele partners, kunnen we alle fasen van het bouwproces faciliteren, van ruwbouw tot totaalproject. We gaan de uitdaging graag voor u aan, en leveren haar binnen de oplevertermijn en het afgesproken budget weer af.

Bij totaalprojecten doen we een beroep op ons netwerk van vertrouwde onderaannemers en interne bouwadviseurs. We nemen alle technische en andere afwerking voor onze rekening, net als het contact met de kopers. Zo hebben zowel geïnteresseerden als u als bouwheer of architect een duidelijk aanspreekpunt dat voor de volle 100% op de hoogte is. Dat scheelt een hoop kopzorgen.

In 2006 verkreeg Govaere van de ‘Commissie voor Erkenning der Aannemers’ en de FOD Economie de erkenning voor uitvoering van werken in klasse 7. Deze erkenning geldt als nationaal kwaliteitslabel voor de technische bekwaamheid van de aannemer, zijn financiële draagkracht en professionele integriteit. Hiermee onderstreept Govaere zijn rol als hoogwaardige medespeler voor de bouwprojecten van zowel professionelen als particulieren. De officiële erkenning van een werkwijze en mentaliteit die ons in het bloed zit.

Govaere

GOVAERE BOUW NV
Bezoekadres:
Pieter Verhaeghestraat 22
8520 Kuurne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Pieter Verhaeghestraat 22, 8520 Kuurne
      [titel] => GOVAERE BOUW NV
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Govaere

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Govaere. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.