Inofec Kantoormeubelen

Al bijna 20 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: effectiviteit en comfort. Inofec zorgt niet alleen voor een doordachte indeling van uw kantoren maar helpt u ook bij het kiezen van de beste (ergonomische) bureaumeubelen. Ze focussen zich op het nieuwe en dynamisch werken met o.a. bureaufietsen, ergonomische bureaustoelen en elektrisch in hoogte verstelbare zit-sta bureaus, maar bieden ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen. De nodige opbergruimte mag natuurlijk ook niet ontbreken, dus beschikken ze ook over een uitgebreid aanbod van gewone tot akoestische kasten.

Gloednieuwe showroom van 3.500m2

In 2019 nam Inofec Kantoormeubelen intrek op de prachtige 16.000m2 grote Inofec-site tussen Tielt en Deinze, met 6.000m2 aan magazijnen en een unieke gerenoveerde showroom van 3.500m2. Aansluitend bij de showroom werden ook de gloednieuwe burelen en een vergaderruimte geplaatst, natuurlijk ingericht volgens de principes van het dynamisch werken met o.a. gloednieuwe zit-sta benchwerkplekken. Dankzij strakke glazen wanden doen deze ruimtes tegelijk ook dienst als levende showroom.

Service

Het standaard aanbod van Inofec bestaat uit meer dan 1000 kantoorartikelen, die ze bijna allemaal gratis bij u op kantoor leveren, plaatsen en monteren. Na oplevering nemen we alle verpakkingen terug mee, waardoor u onmiddellijk uw nieuwe kantoormeubelen in gebruik kan nemen. Bovendien geniet u op al onze kantoormeubelen een garantie van minimum 5 jaar!

Totale kantoorinrichting en totaalprojecten

Is uw kantoormeubilair aan vernieuwing toe of bent u op zoek naar een totaalinrichting voor uw nieuwe kantoren? De adviseurs van Inofec begeleiden u persoonlijk van A tot Z en geven u professioneel advies bij de realisatie van uw project. Hierbij ontvangt u gratis een offerte en tekening op maat!

Bent u op zoek naar persoonlijk advies bij uw totaalproject? Bel hen dan vrijblijvend via 056 61 52 04 of bezoek hun gloednieuwe showroom.

Inofec Kantoormeubelen

Bezoekadres:
Deinsesteenweg 77
8700 Tielt
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Inofec Kantoormeubelen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Inofec Kantoormeubelen. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.